pengikut yang setia~

SENTAP !

PERHATIAN : aisyah itu saya :(
abaikan kualiti gambar di atas 

tak ada assalamualaikum , aku terus serang korang dengan potret di atas . hui , betapa hot nya aku . sampai ada yang nak buat hasil karya di belakang pintu tandas sekolah .


kenapa hanyir ? entah . aku pon tak tahu . betapa sakitnya jiwa mereka ni kan ? untuk maklumat lanjut , sila tekan sini . ini semua orang yang sama . betol , memang susah nak puaskan hati semua orang kan ? tapi , sentap weyh ! sentap !


kalau korang ada yang tak puas hati , sila la jumpa aku . sound depan2 . 




" weyh , aku tak suka kau la . bajet "
" tak payah nak kerek sangat la kan ? "
" kau fikir kau hot ?! amboi , cermin diri tu dulu ! "



at least aku boleh ubah diri aku mana yang kurang kan ? tak ada kau nak berbulu mata tengok aku lagi . tak ada aku nak pandang kerek korang dah . lepas ni , jumpa kau je . aku pandang kau , macam aku pandang mr right aku k ? jangan pulak kau nak pelik lepas ni .


pada korang , TERIMA KASIH 


1 comment: